Nafi Thiam Olympische Spelen - Nafi Thiam verbetert twee keer eigen Belgisch record ... - Volgt de topfavoriete zichzelf op?

Nafi Thiam Olympische Spelen - Nafi Thiam verbetert twee keer eigen Belgisch record ... - Volgt de topfavoriete zichzelf op?. Hoe begint nafi thiam aan haar olympische zevenkamp? Na het speerwerpen stond thiam al aan de leiding en ook de 800 meter wist ze tot een goed einde te brengen. Dankzij een topprestatie op de tweede dag gaf ze uiteindelijk al haar concurrenten het nakijken en zo mag ze. 2.58 u + 5.08 u: Titelverdedigster nafi thiam staat woensdag na afloop van het kogelstoten nog altijd aan de leiding in de zevenkamp op de olympische spelen in tokio.

Nafi thiam wist wat ze moest doen na het speerwerpen, het voorlaatste nummer van de zevenkamp. Nafi thiam krijgt de eer om de belgische vlag te dragen op de openingsceremonie van de olympische spelen in tokio komende vrijdag. Met persoonlijke records op vijf van de zeven disciplines, presteerde ze beter dan iedereen verwachtte. Nafi thiam en noor vidts gaan op zoek naar een medaille in de zevenkamp, de red lions spelen tegen australië met als inzet de olympische titel in het hockey. Ze stond nog vijftiende na de 100 meter.

GOUD! Nafi Thiam wint de zevenkamp na ware thriller - Het ...
GOUD! Nafi Thiam wint de zevenkamp na ware thriller - Het ... from i.pinimg.com
Volgt de topfavoriete zichzelf op? Vannacht waren al enkele landgenoten aan het werk op de olympische spelen. Nafi thiam haalt goud in de zevenkamp. Daarmee is ze de eerste belgische atlete ooit die zichzelf opvolgt als olympisch kampioen. Na twee onderdelen doen ze het allebei uitstekend. 2.58 u + 5.08 u: Zowel nafi thiam als thomas van der plaetsen beginnen vandaag aan hun olympische tweedaagse. We weten het na twee spannende dagen in het olympisch stadion van tokio.

Nafi thiam trekt met vertrouwen naar olympische spelen:

Zo kwamen onder meer nafi thiam en noor vidts in actie op de zevenkamp. Olympische spelen dag 13 op de olympische spelen wordt een om niet snel te vergeten. Titelverdedigster nafi thiam staat woensdag na afloop van het kogelstoten nog altijd aan de leiding in de zevenkamp op de olympische spelen in tokio. Nooit van durven dromen olympische spelen de tranen werden de vrije loop gelaten. Nafi thiam haalt goud in de zevenkamp. (04/09/2019) © belga want naar eigen zeggen blijft haar missie een medaille: Topfavoriete nafi thiam heeft net als in rio de olympische titel gepakt in de zevenkamp. Maarten delvaux vrijdag 23 juli 2021 om 12:22 Nafi thiam op weg naar tweede olympische titel in zevenkamp, revelatie noor vidts mag dromen van brons. Titelverdedigster nafi thiam staat woensdag na afloop van het hoogspringen aan de leiding in de zevenkamp op de olympische spelen van tokio. Nafi thiam heeft haar titel in de zevenkamp verlengt door opnieuw goud te halen. Met persoonlijke records op vijf van de zeven disciplines, presteerde ze beter dan iedereen verwachtte. 2.58 u + 5.08 u:

Noor vidts was winnaar op de 800 m maar was net niet snel genoeg. Ze stond nog vijftiende na de 100 meter. Als jongste medaillewinnares op de zevenkamp tijdens een olympiade ging nafi thiam vijf jaar geleden met goud naar huis vanuit rio. Nafi thiam op weg naar tweede olympische titel in zevenkamp, revelatie noor vidts mag dromen van brons. Nafi thiam tot tranen toe bewogen:

L'athlétisme belge doit des excuses à Nafi Thiam
L'athlétisme belge doit des excuses à Nafi Thiam from i.pinimg.com
De uittredende olympische kampioene op de zevenkamp heeft al ervaring met het dragen van een vlag, aangezien ze vijf jaar geleden in rio de belgische tricolore liet wapperen tijdens de slotceremonie. Zowel nafi thiam als thomas van der plaetsen beginnen vandaag aan hun olympische tweedaagse. Ontdek hier het volledige programma van de spelen in tokio! Titelverdedigster nafi thiam staat woensdag na afloop van het kogelstoten nog altijd aan de leiding in de zevenkamp op de olympische spelen in tokio. Nafi thiam zorgde vandaag voor een unieke prestatie door als eerste belg ooit haar olympische titel te verlengen. Als jongste medaillewinnares op de zevenkamp tijdens een olympiade ging nafi thiam vijf jaar geleden met goud naar huis vanuit rio. Olympische spelen de tweede dag van nafi thiam in de zevenkamp in tokio begon vandaag met verontrustend nieuws: Olympische spelen de olympische spelen draaien op volle toeren.

(04/09/2019) © belga want naar eigen zeggen blijft haar missie een medaille:

Titelverdedigster nafi thiam staat woensdag na afloop van het hoogspringen aan de leiding in de zevenkamp op de olympische spelen van tokio. Na twee onderdelen doen ze het allebei uitstekend. Nafi thiam (26) gaat vandaag en morgen op zoek naar haar tweede olympische titel op de zevenkamp. Kijkt u uit naar nafi thiam of de belgian cats? Nafi thiam komt na spelen hoogspringen op memorial van damme krijgen we op de memorial van damme de kersverse olympische kampioene zevenkamp in actie te zien? Ontdek hier het volledige programma van de spelen in tokio! Noor vidts volgt als derde. Dag 13 op de olympische spelen wordt een om niet snel te vergeten. Nafi thiam haalt goud in de zevenkamp. Nooit van durven dromen olympische spelen de tranen werden de vrije loop gelaten. Zowel nafi thiam als thomas van der plaetsen beginnen vandaag aan hun olympische tweedaagse. Nafissatou (nafi) thiam (brussel, 19 augustus 1994) is een belgische meerkampster, die in 2016 in rio de janeiro olympisch kampioene op de zevenkamp werd met 6810 punten. Daarmee is ze de eerste belgische atlete ooit die zichzelf opvolgt als olympisch kampioen.

In 2017 werd ze in londen wereldkampioene met 6784 punten, en een jaar later in berlijn europees kampioene met 6816 punten. Olympische spelen de olympische spelen draaien op volle toeren. Nafi thiam heeft haar titel in de zevenkamp verlengt door opnieuw goud te halen. Nafi thiam tot tranen toe bewogen: Maarten delvaux vrijdag 23 juli 2021 om 12:22

Nafi Thiam uit Rio: "Dit overtreft mijn grootste dromen ...
Nafi Thiam uit Rio: "Dit overtreft mijn grootste dromen ... from images4.persgroep.net
Olympische spelen dag 13 op de olympische spelen wordt een om niet snel te vergeten. Na twee onderdelen doen ze het allebei uitstekend. Woensdag komt onze medaillehoop nafi thiam voor het eerst in actie op deze spelen. Nafissatou (nafi) thiam (brussel, 19 augustus 1994) is een belgische meerkampster, die in 2016 in rio de janeiro olympisch kampioene op de zevenkamp werd met 6810 punten. Thiam, die in het kogelstoten een persoonlijk record van 15m41 had, zette bij haar eerste poging 14m82 (849 ptn) op de tabellen. Topfavoriete nafi thiam heeft net als in rio de olympische titel gepakt in de zevenkamp. Ik ben beter dan vijf jaar geleden in rio olympische spelen er waren de voorbije jaren enkele blessures en geen absolute topresultaten. De uittredende olympische kampioene op de zevenkamp heeft al ervaring met het dragen van een vlag, aangezien ze vijf jaar geleden in rio de belgische tricolore liet wapperen tijdens de slotceremonie.

Nafi thiam en noor vidts gaan op zoek naar een medaille in de zevenkamp, de red lions spelen tegen australië met als inzet de.

Dag 13 op de olympische spelen wordt een om niet snel te vergeten. Beide atletes oogden erg ontspannen bij het vertrek. Nafi thiam wist wat ze moest doen na het speerwerpen, het voorlaatste nummer van de zevenkamp. Ze stond nog vijftiende na de 100 meter. Nafi thiam haalt goud in de zevenkamp. Hoe begint nafi thiam aan haar olympische zevenkamp? (04/09/2019) © belga want naar eigen zeggen blijft haar missie een medaille: Zowel nafi thiam als thomas van der plaetsen beginnen vandaag aan hun olympische tweedaagse. Olympische spelen de olympische spelen draaien op volle toeren. Met persoonlijke records op vijf van de zeven disciplines, presteerde ze beter dan iedereen verwachtte. Vannacht waren al enkele landgenoten aan het werk op de olympische spelen. Nafi thiam trekt met vertrouwen naar olympische spelen: Nafi thiam doorbreekt de olympische vloek die belgië al 70 jaar achtervolgt eén gouden medaille is uitzonderlijk, twee opeenvolgende zelfs ongezien.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama